Home 2017-09-12T15:04:50+00:00

Smartphonereparatie.nl

Smartphonereparatie.nl bied jou professionele reparatie van je smartphone, wij maken tegen scherpe prijzen met originele onderdelen je telefoon. Smartphonereparatie.nl heeft ruime ervaring in het repareren en vervangen van technische mankementen en defecten van jou smartphone. Wij vervangen het defecte onderdeel op onze werklocatie door een nieuw, origineel exemplaar. Jou smartphone wordt zorgvuldig in een halfuur gerepareerd terwijl je geniet van een kopje koffie of thee naar wens.

Inkoop & Verkoop gebruikte smartphones

Bij Smartphonereparatie.nl zijn de toestellen niet nieuw, maar ze zien er vaak nog wel als nieuw uit. Wij selecteren op het uiterlijk van deze smarthphones. Ze worden professioneel van data ontdaan en zorgvuldig getest, smartphonereparatie.nl is een betrouwbaar alternatief voor marktplaats. Geen verkoop praatjes maar goede toestellen en tevreden klanten. Jij kan jou toestel verkopen of inruilen je ontvangt direct contant geld voor je toestel. Wij kopen alleen courante toestellen in, een kapot scherm is dus geen probleem omdat wij deze zelf kunnen repareren of vervangen.

Waarom wij?

Is jou telefoonscherm stuk of heeft hij andere defecten?

Dan zorgen wij ervoor dat hij tegen de scherpste prijs gerepareerd wordt.

Wij zorgen voor een snelle service, omdat wij rekening houden met het feit dat jou telefoon onmisbaar kan zijn. Als jij een probleem hebt met je telefoon en je weet niet precies wat er aan de hand is dan kunnen wij dit kosteloos voor je uitzoeken. je kan ervoor kiezen of je hem wilt laten repareren of om de doe het zelf uit te hangen met onze 2704407972.

(320) 828-3679

12 Maanden garantie

Altijdt de snelste service

Hoge kwaliteit

ONZE PARTNERS